Peli Micro Cases

Szüksége van egy strapabíró, személyes méretű tárolóra?

Legyen szó egy EDC (mindennapi hordozásra szánt) keménytokos pénztárcáról vagy egy olyan tárolóról, ami szárazon tartja személyes tárgyait vízi sportok közben, a Pelican kínálatában megtalálja a megoldást.

Fedezze fel mikrotáskáink sorozatát, és válogasson széles kínálatunkból, hogy megtalálja az Ön életstílusához illőt.

Mikrotáskáink között találhatóak MicroSD kártyák számára tervezett tokok is, amelyek pontos belső kivágásokkal rendelkeznek a memóriakártyák és egyéb tartozékok számára.

Válasszon sportpénztárcát azonosítója, kulcsai és készpénze biztonságos és száraz tárolásához.

Peli Mikro dobozok // Peli Micro Cases

 

 

Peli™ Protector Case™ sorozat

 

Az érzékeny eszközöknek védelemre van szükségük. 1976 óta a válasz a Pelican Protector Case sorozat. Az Egyesült Államokban készült, ezek a strapabíró táskák vízállóak, ütés és porállóak. A táskák automatikus nyomáskiegyenlítő szeleppel rendelkeznek, amely kiegyenlíti a légnyomást, vízálló szilikon O-gyűrű fedéllel, túlméretezett gumifogantyúkkal és rozsdamentes acél hardverrel.

A Pelican táskák széles választékban érhetők el különböző méretekben, konfigurációkban és színekben, és élettartam-garancia biztosítja kiválóságukat. Legyen szó vadászatról, hajózásról, kempingezésről, utazásról vagy kalandokról, mindig van egy kész Pelican Protector Case a feladatra.

Katonai minőségű védelem

Erős katonai minőségű anyagokból készülve, a Protector Case sorozat arra tervezték, hogy az Ön által értékelt tárgyakat biztonságban és védetten tartsa. Ezek a táskák úgy lettek tervezve, hogy túléljenek, és megbízhatóan utazzanak a Föld legkeményebb környezeteibe. Az Északi-sark extrém hidegével vagy a csata hőségével szemben a Pelican táskák kitartottak.

Peli Védőtáskák / Peli Protector Cases

 

Peli Air

A Peli™ Air sorozat a Peli által kínált legellenállóbb és legkönnyebb táskái közé tartozik. Töltsön fel egy Peli Air táskát bármitől, a fotós felszereléstől kezdve a vadászpuskákig és fegyverekig. A Peli Air táskák könnyítik a terhet, miközben megvédik az értékes tulajdonokat.

A Peli Air táska segítségével nehéz és kényes tárgyakat szállíthat bárhová. Válassza ki a kívánt méretet, színt és táska kiegészítőt, hogy egy sokoldalú táskát hozzon létre. A legtöbb Air táska kiegészítőkkel, mint például puha párnázott választófalak, Pick N Pluck™ hab vagy a TrekPak™ választórendszer kisebb felszerelések szervezésére áll rendelkezésre.

Könnyű Prémium Védelem

Egy szuper-könnyű, saját fejlesztésű HPX²™ polimer szerkezettel kialakított, minden Peli Air táska akár 40 százalékkal könnyebb, mint az átlagos polimer táska, mégis rendkívül tartós.

Utazzon könnyen. Maradjon kemény.

Utazzon könnyen az innovatív Peli Air utazási sorozatunkkal, utazótáskákkal, amelyek arra készültek, hogy felszerelését bármilyen úti célra eljuttassák. Ez a kemény táska sorozat extra tervezési jellemzőkkel rendelkezik, mint például egy helyben záródó kihúzható fogantyú és sima és csendes rozsdamentes acél kerekek. A fedél tárolása és a csomagolókockák segítenek a felszerelés rendezésében.

Peli Air 

Peli™ Storm sorozat

Védje értékeit egy Peli Storm táskával. A Peli Hardigg Storm táskák katonai minőségű, a legkeményebb körülményeknek is ellenálló táskák, melyek fegyverek, elektronikus berendezések és egyéb tárgyak szállítására lettek tervezve. Minden Storm táska további funkciókkal rendelkezik, mint például strapabíró beépített kerekek, és egyes táskák könnyű, kihúzható fogantyúkkal is felszereltek. Amikor biztosítani kell, hogy minden belül maradjon biztonságos és száraz, a Peli Storm táska a megoldás.

Rugalmas Külső és Extrém Vízállóság. A Pel keménységével készült Storm táska többet nyújt, mint sima szállítást. Minden Pelican Storm táska rendelkezik egy strapabíró külsővel, extrém vízállósággal, amit egy vízzáró O-gyűrű biztosít, ami megakadályozza a nedvesség, por és egyéb anyagok bejutását. Két dupla rétegű, puha markolattal és két zárható zárral felszerelve, ez a vízálló kemény táska érzékeny saját technikai berendezéseket szállíthat katonai személyzet, rendőrség számára, vagy akár kempingezéshez szükséges felszerelést is szállíthat kültéri kirándulásokhoz.

Peli Storm