Gyakori Peli kérdések

Mit jelent a Hardigg a Pelinél?

A Hardigg Industries által bevezetett Hardigg  szállító és tároló dobozok azért készültek, hogy a föld legkeményebb környezeteiben is megvédjék az eszközöket, és biztosítsák azok védelmét a legkeményebb körülmények között. A Pelican-Hardigg tokok folytatják ezt a hagyományt, és a Hardigg termékek teljes választékát kínálják.

 

Mire használják a Hardigg tokokat?

Ezek a speciálisan tervezett, rotációsan öntött tokok védelmet nyújtanak a érzékeny berendezéseknek és kritikus felszereléseknek. Tudósok, légi mérnökök és katonai tisztségviselők megbíznak a Pelican-Hardigg tokok erősségében és sokoldalúságában.

 

A Hardigg része a Pelican cégnek?
Igen.
Hardigg a Pelican Products teljesen tulajdonába kerül, mindkét márkanév megtartásával.

 

Mit jelent a pelican tok?

A Peli tok egy olyan műanyag injekciós öntött tok márkanév, amely rendkívül magas szintű védelmet biztosít. A jellemző tulajdonságok közé tartozik az erősség, a nagy ütésállóság, a porvédelem, a vegyi ellenálló képesség és az IP67 vízállóság.

Miért jók a Peli / Pelican táskák, dobozok?

A Peli / Pelican táskák, dobozok erősek és rendkívül tartósak, pormentesek és vízállóak.
Biztonságosan tárolhatják a benne lévő értékes felszerelést, bármilyen időjárási körülmények között.

 

Milyen műanyagból készülnek a Peli / Pelican táskák, dobozok?

Kopolimer polipropilénből készülnek a Peli /  Pelican tokok, nyitott sejtes maggal és masszív falakkal. Ennek eredményeként a tok erősebb és könnyebb a  többi piacon lévő terméknél.

 

Mennyire vízállóak a Peli / Pelican táskák / dobozok?

A Pelican Marine IP67 minősítéssel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a por- és szennyeződésvédelem mellett, akár vízbe is dobhatóak a bennük lévő eszközök nem áznak el.
Kérjük, minden esetben ellenőrizze le a termékek adatlapján található bizonylatot. IP 67 certificat.

Miért vannak szelepek a Pelican tárolódobozokon?

Mire jó a Peli / Pelican tárolódoboz szelepe? A szelep arra szolgál, hogy automatikusan kiegyenlítse az dobozban, táskában belső légnyomását az külső légnyomással.
Ez megakadályozza a “vákuumzár” problémát. Pl. repülőút után sem lesz nehéz kinyitni a dobozt.

 

RoHS-kompatibilisek a Pelican dobozok?

Az RoHS irányelvet „ólommentes” irányelvként is emlegetik, pedig hat anyag használatát korlátozza: Ólom – higany – kadmium – hexavalens króm – PBB (polibrómozott bifenil, egy brómozott gyulladásgátló anyag) – PBDE (polibrómozott bifenil éter, brómozott gyulladásgátló anyag).
A Peli / Pelican termékei nem tartalmazzák a fent felsorolt anyagok egyikét sem.